TOP 10 - Nejprodávanější svítidla

Hledáte nejvhodnější svítidla pro vás, ale nebaví vás trávit množství času jejich vyhledáváním v záplavě široké nabídky na internetu? Abychom ušetřili váš čas, připravili jsme pro vás žebříček nejoblíbenějších svítidel našich zákazníků.

Dezinfekční germicidní UV-C lampy

V tomto období se těší stále větší oblibě. Své uplatnění najdou ve všech domácnostech i komerčních prostorech. Dokáží spolehlivě vyčistit prostor od bakterií, virů, roztočů a plísní. Navíc jsou šetrné k životnímu prostředí.

 

Série stropních bodových svítidel Alux

Jednoduchý čistý design a výhodná cena předurčují bodová svítidla Alux na úspěch. Tyto stropní bodovky jsou flexibilní, čili tok světla si můžete libovolně nasměrovat do 30 stupňů. Nabízíme je v matné bílé a černé barvě.

 

Schodišťové orientační LED svítidla Step light

Osvětlení schodiště nelze podceňovat, protože schody musí být dostatečně osvětlené, aby nedošlo k úrazu. Oblíbené svítidla ze série Step light vám na tento účel výborně poslouží. Navíc, díky LED technologii jsou energeticky úsporné. Máte na výběr z několika typů a barev.

 

Série stropních LED svítidel s hvězdným efektem Iridio

Pokud hledáte LED stropní svítidlo, které dodá Vašemu prostoru výjimečnou atmosféru a intenzivní světlo, vyberte si oblíbené modely s třpytivým hvězdným efektem ze série Iridio. Jsou vhodné do každého interiéru. V nabídce jsou tři modely v kulatém a jeden model v čtvercovém provedení.

 

Série vintage svítidel Nostalgia

Svítidla Nostalgia spojují v sobě klasiku (vzhled petrolejové lampy) s moderní funkčností. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jako jsou dřevo (odstín třešeň), kov (v černé a měděné barvě) a průhledné sklo. Série Nostalgia navodí příjemnou atmosféru a oživí vaše vzpomínky.

 

Stropní LED panely do koupelny Lenys

Jednoduchý design, čisté linie, výhodná cena. Tím se vyznačuje série svítidel Lenys. Šetří prostor i energii, jsou vhodné do jakékoliv místnosti (se stupněm ochrany IP 44 jsou vhodné i do koupelny). Vybrat si můžete z různých velikostí (9 - 24 cm), tvarů (kulatý nebo čtvercový) a barev (bílá, chromová).

 

Série rustikálních svítidel Aster

Pokud hledáte svítidla, které jsou moderní, ale s prvky klasiky, oblíbená série Aster je pro vás to pravé. Stylově zapůsobí kombinace mosazné patiny a bílého skla. Vybrat si můžete ze dvou stropních lustrů a jednoho nástěnného svítidla.

 

Série stropních LED bodovek k zabudování do sádrokartonu

Moderní nerušivý design, příznivá cena a energeticky úsporné řešení jsou velkými výhodami těchto stropních LED bodovek. Jsou zápustné do sádrokartonu, nenarušují ráz interiéru a jsou velmi dobře kombinovatelné s ostatními svítidly v prostoru.

 

Venkovní bodová svítidla Mopti

Exteriérové ​​LED svítidla Mopti působí elegantně a minimalisticky. Mají stupeň ochrany IP 54, čili jsou odolné nejen proti prachu a vlhkosti, ale i proti stříkající vodě. Jsou dostupné ve dvou barevných provedeních: černá a mosazná patina.

 

Designové LED závěsné lustry Passo

Designová svítidla Passo dodají vašemu interiéru šmrnc a osobitý styl. Tyto zajímavé kousky se špetkou extravagance bude obdivovat každá vaše návštěva. Díky LED technologii mají svítidla nízké náklady na spotřebu energie. Máte na výběr ze dvou stylových závěsných lustrů.

 

Věříme, že jsme vás naším žebříčkem inspirovali, ale pokud hledáte i jiné svítilny, v našem e-shopu vám nabízíme tisíce dalších zajímavých modelů.

 

<<< předchozí článek      zpěť na všechny články     nasledující článek >>> 

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies