Tajemství křišťálových lustrů odhaleno: Je to symbol statutu a výhodná investice

Symbol úspěchuKřišťálová svítidla Luxera Zonda

Při koupi křišťálového lustru, nepořizujete jen svítidlo. Kupujete si mnohem víc. Při každém pohledu na ten dokonalý skvost to spatříte - luxus, lesk, krásu. Křišťálové lustry si lidé do svých obydlí umisťují už stovky let. A ještě dlouho budou. Proč? Jedná o symbol - čistoty a rovnováhy. Svým pohupováním křišťálový lustr jasně říká: „Zde bydlí úspěšný člověk."

Starožitnost po babičce

Starožitnostmi se stanou pouze kvalitní a vzácné věci. A obě tyto charakteristiky většina křišťálových lustrů splňuje. Až si budete některý vybírat, pohlížejte na něj jako na určitou investici. Třeba pro své děti nebo pro vnoučata. Skutečně kvalitní kousky na hodnotě neztrácejí. Ba naopak. Například takový křišťálový lustr Orion antik velmi elegantně poslouží celým generacím.

Jak křišťálový lustr vybrat

Pohledu na sluneční paprsky odrážející se od křišťálové lustru se nic nevyrovná. Vůbec nic. Tato podívaná vám doslova vezme dech. Ale pozor. Lustr se do místnosti musí skvěle hodit. Při výběru myslete na následující pravidla:

  • Lustr by měl být zavěšený ve výšce minimálně 220 centimetrů od podlahy.
  • Pokud v místnosti tančíte, raději počítejte s 330 centimetry.
  • Plánujete umístit svůj křišťálový lustr nad jídelní stůl? Vytvořte mezi stolem a lustrem prostor přibližně 70 centimetrů.
  • Věnujte pozornost povrchovým úpravám mosazných částí lustru. Měly by vám ladit se zbytkem interiéru.

Čeká vás také rozhodnutí, jakému tvaru dáte přednost. Možností je spousta. Třeba lustr se jménem Orion antik/kristal reprezentuje klasickou hrušku. V případě, že doma máte nižší stropy, vás možná zaujme stropní křišťálové svítidlo Luxura Teatro. To pozvedne každý interiér na úroveň - vypadá totiž fantasticky.

To, zda si ten, či onen lustr pořídíte, ve finále rozhodne jedna jediná věc - vaše intuice. Až ten pravý uvidíte, poznáte to. Hned budete vědět, že právě tento krasavec se stane dominantou vašeho obývacího pokoje nebo vstupní haly. Prohlédněte si naši nabídku křišťálových lustrů a vyberte si ten svůj.

 

Přečtěte si také:

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies