3 tipy, jak si v okamžiku zútulníte byt

Pokud se vám váš byt už okoukal a máte pocit, že by to chtělo změnu, máme pro vás tři tipy, jak z omšelého interiéru vykouzlíte během chviličky útulné hnízdečko.

1. Holá podlaha, holé neštěstí

Nic nepůsobí sterilněji než hladká podlaha. Především v dnešní době, kdy na plné čáře vítězí kvůli své praktičnosti plovoucí podlahy, je to víc než patrné. Nemusíte si hned pořizovat koberec ode zdi ke zdi. Ostatně na údržbu to není úplně ideální - obzvláště pokud bydlíte s domácími mazlíčky. Jeho úlohu skvěle zastane i kusový koberec. Ten má navíc tu výhodu, že je malý a skladný. Tím pádem jich doma můžete mít v komoře vícero a střídat je podle nálady. Pod konferenční stolek do obývacího pokoje jsou jako stvořené.

2. Osvětlete se

Nedostatek světla řeší téměř každá domácnost. Nejste přece žádní krtci, a tak je přirozené, že toužíte i večer a v noci vidět například na čtení nebo luštění křížovek. Kromě toho dotvoří správně zvolené lampičky perfektně interiér vašeho bytu a dodávají mu styl. Vybrat si můžete ze široké škály designových svítidel od klasických lampiček se stínítkem až po opravdu originální kousky, které na sebe zaručeně strhnou pozornost každé návštěvy.

3. Vsaďte na bytový textil

Bytový textil je taková Popelka mezi bytovými doplňky. Přitom dokáže s vašim bytem zázraky. O pocit zabydlenosti a útulnosti se postará i obyčejný pléd, které necháte ledabyle pohozený na pohovce. Už jenom ta představa, jak se do něj zachumláte, ve vás vzbudí příjemné pocity. Mezi bytovými doplňky však na celé čáře vítězí dekorační polštářky. Nestojí moc a ve skříni můžete mít desítky povlaků s nejrůznějšími motivy, pomocí kterých během chvilky vykouzlíte v bytě středomořskou nebo vánoční atmosféru. Stejně tak byste se měli věnovat i výběru záclon, které dotáhnou vzhled vašeho bytu k dokonalosti.

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies