4 příklady, jak osvětlit zahradu

Vraťte se zpět v čase

Pokud není moderní styl vaší šálkem kávy a raději se kocháte historickým designem, máte to, alespoň co se zahrady týče, poměrně jednoduché. Pokud je váš pozemek dostatečně velký, není nic jednoduššího, než si ho přetvořit na zámeckou zahradu se vším, co k tomu patří. Upravené chodníčky, bezchybný trávník, fontánka nebo jezírko, živý plot nebo okrasné keře, no a samozřejmě osvětlení v podobě luceren. Nemusíte ve starožitnostech shánět originální kousky a vkládat do nich svíce. Nabídka podobných svítidel je naštěstí dostatečně široká. Historický šmrnc však své zahradě můžete dodat, i když má menší rozměry. Pomozte si skvěle vypadajícími svítidly, například Eglo Pulfero nebo Eglo Outdoor Classic .
 

... nebo se posuňte do budoucna

Pokud vám doba minulá již není tolik po chuti a těšíte se spíše na výdobytky budoucnosti, nebojte se to ukázat i na vaší zahradě. Líbí se Vám chladný styl technologických výdobytků? V celém domě již naplno využíváte možnosti smart lightingu a rádi byste ultramoderní design promítli i za okna vašeho příbytku? Vsaďte na svítidla, které byste si klidně uměli představit i v Kubrickově Vesmírné odysee. Doporučujeme stojanové svítidlo Philips Mygarden Veranda, nebo, pokud hledáte něco na stěnu, Prezent Memphis

, který zaregistruje každý pohyb a zareaguje rozsvícením.

Jednoduchý minimalistický design

Překombinované barokní vzory nejsou pro vás, barvy také příliš nemusíte a vše, co vyžadujete, jsou rovné čáry a jednoduché vzory? Žádný problém. Vaše zahrada bude pravděpodobně také velmi jednoduchá a pravidelná. Kazit dokonalý dojem minimalisticky zařízené zahrady špatně zvolenými svítidly by byla škoda. Obzvlášť, když je na trhu dostupné množství svítidel, která nenápadně zapadnou na váš pozemek a efektivně jej osvětlí, aniž by na sebe poutala zbytečnou pozornost. Co doporučujeme? Ze stojanových svítidel Eglo Helsinki , které již svým názvem evokuje jednoduchý severský design, nebo nástěnné svítidlo Emithor Block. Obě vypadají skvěle.

Hravý a útulný styl

Možná se vás netýká žádný z uvedených příkladů a nejraději máte hravé vzory, hromadu barev a domácnost ozdobenou množstvím dekoračních doplňků. Na zahradě chcete mít trpaslíky, v altánku zvonkohru a nejraději byste byli, kdybyste sehnali dostatečně originální svítidla, která by do tohoto prostředí bezchybně zapadala. Proč ne? Při naší široké nabídce zahradních svítidel by bylo zvláštní, kdyby se tam nenašlo i něco pro vás. V případě, že hledáte stojanové svítidlo, dobrou volbou bude Eglo Lorena 1, pokud si světlo chcete pověsit na zeď, neváhejte a pořiďte si dekorativní svítidlo Philips Mygarden Meadow, které učiní z vašeho altánku nebo terasy útulné a příjemné místo.
 

Přečtěte si také:

 

Chcete se dozvědět zajímavé tipy a novinky z oblasti zahradnictví? Navštivte 22. Hradeckou stavební výstavu Stavba a zahrada, která se uskuteční 22. - 24. března 2019 v Hradci Králové.

Uložit

Uložit

Uložit

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies