Stojací lampu vybírejte chytře. Na čem opravdu záleží?

Přečtu pod ní stovky knihStojací lampa se stmívačem

Než se pustíte do samotného výběru, udělejte si jasno: K čemu budete lampu nejčastěji využívat? Patříte ke knihomolům a pod lampou se chystáte přelouskat stovky knih? Chraňte si své oči. Zaměřte se na polohovatelné lampy, jako je třeba Prezent Trinidad. Ta má druh patice G9, který se výborně hodí právě pro čtení. Stejně jako GU10 nebo E14.

Intimní atmosféru prosím

Když se po náročném dni sejdete se svou rodinou v obývacím pokoji, chcete se cítit příjemně. Uvolněně. Ne, jako u výslechu. Pohodové, intimní atmosféry dosáhnete pomocí stojací lampy se stmívačem. Hravě si nastavíte takovou intenzitu světla, jakou si konkrétní chvíle žádá. Přesně to dokáže například Eglo Baya. Jednoduchá a kvalitní - ideální kombinace. K těmto lampám vždy pořizujte LED zdroje, halogenové žárovky nebo speciální úsporky.

Hlavně, ať není příliš drahá

Jedním z rozhodujících faktorů je samozřejmě cena dané lampy. Nechcete investovat mnoho? Nevadí. V takovém případě vám doporučíme stojací lampu Prezent Paris. Zde do puntíku platí přísloví, že za málo peněz získáte hodně muziky. Je stylová a zároveň skromná - nepřipraví vás o moc místa. To ocení zejména ti, kteří se doma radují z každého volného centimetru.

Žádám si především originalitu

Nespokojíte se s průměrem? Zaměřte se na luxusní kousky. Existuje sousta stojacích lamp, které se pyšní vytříbeným designem. V případě, že se vám v rohu místnosti nachází taková Kolarz Delphi, zaručeně se stane její dominantou. Pochválí vám ji každá návštěva. Uvidíte.

Co rozhodne nakonec?

Odpověď na tuto otázku zřejmě už tušíte - jsou to emoce. Klíčové je to, jestli vás lampa zaujala na první pohled. Ale vždy se snažte zapojit také rozum, ať doma neroníte slzy nad svítidlem, které působí v interiéru jako pěst na oko. Zaměřte se zejména na to, jestli lampa ladí se zbytkem místnosti. Jestli se vám tam hodí. Pokud ve vašem království převládá dřevo a teplé barvy, lampa s želenou konstrukcí nejlepší volbou zřejmě nebude. Při nakupování zapojte svou fantazii a stojací lampu si na daném místě představte. Působí na vás ta představa hezky? Jděte do toho.

 

Přečtěte si také:

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies