Co dokáže rustikální osvětlení

Jak vyvolat romantickou atmosféruRustikální svítidlo GLOBO Sassari

Vytvořit doma romantickou atmosféru je velmi ošemetné. Člověk lehce sklouzne ke kýči a to je pak vše ztraceno. Nic takového vám ovšem nehrozí, pokud dřevěný nábytek doplníte přírodními barvami. A třešnička na dortu bude rustikální osvětlení. Velmi oblíbený je například rustikální lustr Prezent Nostalgia. Při pohledu na něj každá romantická duše zaplesá. Připomíná totiž petrolejovou lampu. A to mluví za vše.

Život na zámku

Obdivujete kouzlo starobylých hradů a zámků? Tak to vás potěší náš druhý tip na rustikální osvětlení. Jedná se o nástěnné svítidlo připomínající svíčku zasazenou do zlatého držadla. Je to klenot, který vám ozdobí například chodbu. Vždy, když okolo projdete, budete si připadat jako člen královské rodiny.

V jednoduchosti je krása

Rustikální světla nemusí být jen honosná a okázalá. Krásným příkladem je tento lustr. Vyniká právě svou jednoduchostí a výborně se hodí třeba na chatu. Pokud mají vaše místnosti nižší stropy, vyberte si raději stropní svítidlo s podobným designem. Chata bude mít hned příjemnější atmosféru a vy se nebudete moci dočkat víkendu. Uvidíte.

Rustikální světla jsou romantická honosná i jednoduchá. A to je právě ten důvod, proč jsou oblíbená u mnoha generací. Je to klasika, která nikdy neomrzí. Vyberte si také to své.

 

 

Přečtěte si také:

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies