Specializovaná výstava Světlo v architektuře už tento víkend!

Zařizujete si své první bydlení, nebo to stávající rekonstruujete? Zajeďte si na pražské výstaviště načerpat inspiraci. Chybět nebudou ani zajímavé přednášky pro veřejnost.

Už šestý ročník výstavy Světlo v architektuře probehne 21. - 24.3 2019 na ploše PVA EXPO Praha. Obdivovat na ní můžete české i světové značky svítidel, technologií a všeho, co s osvětlením souvisí. Mezi přední designéry, kteří na Světle v architektuře předvedou své výrobky, patří výrobci porcelánových svítidel Mulier, ikonická svítidla TD_Lamps, překrásná křišťálová svítidla ArtCrystal či cenami ověnčený Presbeton. A chybět nesmí ani importéři - například Booba, dovozce kvalitních italských svítidel, a renomované e-shopy jako Luminex.

V rámci odborných přednášek si pak můžete poslechnout prezentaci o zdravotních aspektech světla, navštívit programový blok o skandinávském stylu v interiérovém designu a svítidlech, anebo zjistit, jak si podle feng shui zařídit obývací pokoj. Součástí výstavy je také vzorový byt "Digitální romantika" s komentovanými prohlídkami.

Světlo v architektuře je svým zaměřením v Česku unikátní – proto neváhejte a vyrazte! My si ho rozhodně ujít nenecháme.


 

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies