Mladí, styloví a nezávislí bydlí Vbloku

Podmínky hypoték sice mladým v současnosti moc nepřejí, to ale neznamená, že jejich nárok na vlastní moderní bydlení tím automaticky zaniká. Důkazem toho je i zajímavý rezidenční projekt Vbloku, který má jasnou vizi: zajistit studentům a mladým lidem nezávislost a dopřát jim nekonvenční bytové prostory, kde mohou žít stylově a komfortně.

 

 

Perfektní lokalita – město i zeleň na dlani

Projekt Vbloku nadchne už jen svým umístěním, nachází se totiž v oblíbené lokalitě Malvazinky na Praze 5. Vzhledem k tomu, že vilová čtvrť skýtá několik parků i vyhlídek, si tu najdou své jak milovníci přírody, tak i městské typy. Malvazinky se navíc pyšní skvělou dostupností centra.

 

 

 

Nezávislý život začíná Vbloku

Mladí – studující, kteří se chtějí osamostatnit, to mnohdy nemají úplně jednoduché. Investice do vlastní nemovitosti se zdá jako příliš velký krok a bydlení u rodičů nebo s přáteli se časem zprotiví. A právě pro takové případy slouží projekt Vbloku – jako odrazový můstek na cestě k nezávislosti. Projekt nabízí dostupné ubytovací jednotky 1+kk a 2+ už za 2 miliony korun.

 

 

Soukromí i možnost socializace – co víc si přát?

Od klasických bytových jednotek se rezidence Vbloku liší i tím, že vedle soukromí zde zbývá dostatek prostoru pro utužování sousedských vztahů a vytváření komunity. Zásluhu na tom nesou společné prostory jako TV room s krbem, chill zóna, prádelna nebo fitness centrum, kde se obyvatelé rezidence mohou scházet. Faktem je, že spoustě mladým lidem trvá, než si po prvním velkém stěhování zvyknou na pocit prvotního odstřižení. Ten v rezidenci Vbloku díky společnému zázemí rozhodně nehrozí.

 

 

Důraz na design

Kromě ceny a férového financování láká rezidence svým alternativním nádechem a oku lahodícím designem. TV room a další společné prostory vybízí k odpočinku díky příjemným barvám, jejichž tlumenost „rozbíjí“ masivní designové osvětlení. Samotné byty jsou pak laděné do hravých tónů, přesto si však zachovávají neutrální atmosféru a úroveň, která osloví zejména mladou generaci.


 

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies