Trend současnosti - LED stropní osvětlení

Víte, že stropní svítidla byly vždy nejoblíbenějším typem osvětlení? Jsou vhodné do každého interiéru v domácnosti i do komerčních prostor. Nabízejí efektivní osvětlení a šetření prostoru a díky moderní LED technologii i úsporu energie.

Do jaké místnosti se hodí?

Stropní LED svítidla mají univerzální použití. Osvětlit jimi můžete kuchyň, koupelnu, obývací pokoj, ložnici, chodbu, dětský pokoj či pracovnu. Preferované jsou i v kancelářských a obchodních prostorách, protože svým kompaktním umístěním a designem nejsou v interiéru rušivé. Stropní LED svítidlo rovnoměrně rozprostře světlo a to zabrání nepříjemnému a prudkému toku světla. Stropní LED svítidla jsou na trhu v mnoha provedeních a se širokou škálou svítivosti. Mnozí z vás ocení jejich moderní minimalistický design a díky LED technologii i plnohodnotné osvětlení místnosti s nízkými náklady na spotřebu energie.

Bonus - funkce stmívání

Některé moderní LED stropnice jsou vybaveny funkcí stmívání. Zajímavý je stmívač přes vypínač - například 4-krokový stmívač při stisknutí rozsvítí lampu na 100% a každé další stisknutí sníží intenzitu světla o 25% (tedy postupně na 75%, 50%, 25%) a nakonec se vypne. Tuto funkci nabízí série designových svítidel Pendla či Canvas.


Série LED svítidel Canvas s funkcí stmívání přes vypínač

Další možností je stmívání pomocí dálkového ovladače. Zde si můžete navolit intenzitu světla. Výhodou u tohoto typu osvětlení je také možnost změny teploty světla - chromatičnosti, tzn. že svítidlo může svítit od téměř modré barvy až do tmavě žluté. Teplota světla je uváděna v kelvinech - čím více kelvinů, tím studenější a modřejší světlo. Ovládání světla pomocí dálkového ovladače vám zaručí pohodlí. Nemusíte vstávat kvůli zapnutí a vypnutí světla, nenamáháte si oči kvůli příliš nízké nebo vysoké intenzitě nebo barvě světla. Vše si nastavíte podle potřeby. Například si nastavíte kombinaci barvy a intenzity světla pro práci na počítači, čtení knihy nebo večerní relax u televize. Vybrat si můžete ze sérií svítidel Elio, Trivan či Kraton.


Série LED svítidel Kraton s dálkovým ovládáním

Extra bonus - zabudovaný reproduktor

Na trhu existují i ​​LED stropnice se zabudovaným reproduktorem. Takové svítidlo nabízí více funkcí v jednom. Pomocí připojení přes Bluetooth můžete poslouchat svou oblíbenou hudbu. Navíc k svítidlu standardně patří i dálkový ovladač, kterým si sami regulujete intenzitu osvětlení (stmívání), teplotu světla (studená, teplá) a barevnost světla (RGB barvy).


LED svítidlo Sound se zabudovaným reproduktorem

Modely s hvězdným efektem

Pokud hledáte LED stropní svítidlo, které dodá vašemu prostoru výjimečnou atmosféru, vyberte si oblíbené modely s třpytivým hvězdným efektem, například ze série Iridio. Jsou vhodné do jakékoliv místnosti, například i do dětského pokoje. Poskytují dostatečné osvětlení při hře, kreslení či psaní domácích úkolů.

Moderní osvětlení do koupelny

LED stropnice jsou ideální i do koupelny. Vybrat si můžete stropní osvětlení různých tvarů, materiálů, či velikostí. Při výběru koupelnového osvětlení jsou doporučené svítidla se stupněm ochrany IP44. Tyto parametry splňuje oblíbená série stropních svítidel Lenys nebo série Madras vybavena funkcí stmívání pomocí vypínače.

Preferujete luxusnější svítidla?

Upřednostňujete originálnější disignové kousky a nejraději byste umístili ve svém interiéru LED závěsný nebo křišťálový lustr? Pokud vám to omezený prostor nedovoluje, i tady nabízíme řešení. Vybrat si můžete například ze série Trivium, Minuet, Giro, či Aramea.


Série designových LED svítidel Minuet

Využijte neomezené možnosti, které nabízí LED stropní osvětlení a vyberte si zajímavý kousek, který dodá vašemu interiéru tu správnou atmosféru.

 <<< předchozí článek      zpěť na všechny články     nasledující článek >>>

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies