TOP 10 - Nejprodávanější venkovní svítidla

 

 

Sezóna venkovního osvětlení je v plném proudu. Mnozí z vás jistě plánují prosvětlit svůj venkovní prostor vhodně zvolenými svítidly a zpříjemnit si tak teplé večery na terase či v zahradě. Pro inspiraci jsme pro vás připravili žebříček nejoblíbenějších venkovních svítidel našich zákazníků.

Venkovní nástěnné svítidlo Amalfi

Oblíbené nástěnná svítidla ze série AMALFI se hodí do klasických i moderních exteriérů. Jsou vyhotoveny v jednoduchém designu, který neruší a z kvalitních materiálů, jako jsou kov a sklo. Vybrat si můžete ze dvou barevných provedení: antracit a zlatá patina.

Venkovní nástěnné svítidlo Mostar se senzorem

Série venkovního osvětlení MOSTAR má jednoduchý čistý design. Stylově zapadne zejména do modernějších venkovních prostor. Svítidla jsou vyrobeny z kvalitních odolných materiálů (kov, plast) v barevné kombinaci tmavě šedá a bílá. V sérii najdete několik zajímavých modelů: dvě nástěnné lampy (z toho jedna je se senzorem) a dvě stojící lampy různých velikostí. Svítidla nabízíme za mimořádně výhodné ceny.

Venkovní závěsné LED svítidlo Nebraska

Hledáte zajímavé venkovní svítidlo, které by mělo vintage vzhled, ale s funkcí úsporné LED technologie? Série NEBRASKA je pro vás to pravé! Spojuje moderní prvky s klasickými a je vhodná do jakéhokoliv exteriéru. Tmavý kov má jemnou zlatou patinu, stínítko je v mléčné bílé barvě. Barva světla je teplá bílá. V nabídce máme závěsnou, nástěnnou i stojací lampu.

Venkovní stropní bodová svítidla Mopti

Exteriérové ​​bodová svítidla Mopti působí elegantně a minimalisticky. Mají stupeň ochrany IP 54, čili jsou odolné nejen proti prachu a vlhkosti, ale i proti stříkající vodě. Jsou dostupné ve dvou barevných provedeních: černá a mosazná patina..

Venkovní nástěnné svítidlo Loara

Jednoduchý elegantní design, čisté linie, kvalitní provedení. To jsou hlavní přednosti svítidel ze série LOARA. Spojují se zde moderní prvky s klasickými, díky čemuž jsou svítidla vhodné do jakéhokoliv exteriéru. Svítidla jsou vyrobeny z kovu v antracitové barvě, stínítko je z průhledného skla. Tato série obsahuje závěsné, nástěnné i stojící svítidlo.

Venkovní stojanové LED svítidlo Soy

Série LED svítidel ze série SOY je vhodná do moderních exteriérů. Její minimalistický design s čistými liniemi se těší velké oblibě. Tělo svítidel je vyrobeno z kovu v antracitové barvě, stínítko je bílé. Lampy poskytují dostatek světla v barvě denní bílá. Na výběr máte nástěnné svítidlo a dvě stojící lampy v různých velikostech.

Venkovní nástěnné svítidlo Bird

Nástěnné svítidlo BIRD se hodí zejména do klasických exteriérů, využijete ho například na osvětlení fasády venkovských domů či na chalupu. Rustikální vzhled je umocněn jemnou zlatou patinou. Sklo na stínítku je matné, díky čemuž světlo dopadá rozptýleně. Svítidlo je oblíbené nejen pro svůj vzhled, ale i pro mimořádně výhodnou cenu.

Venkovní stojící svítidlo Holland

Série venkovního osvětlení HOLLAND má jednoduchý design s čistými liniemi. Stylově zapadne jako do moderních, tak i do klasických exteriérů. Svítidla jsou vyrobeny z kvalitních odolných materiálů (kov, plast) v barevné kombinaci tmavě šedá a bílá. V nabídce máme nástěnnou a stojací lampu.

Venkovní stojící "street" lampa Split

Venkovní svítidla ze série SPLIT zaujmou svým designem, který je vhodný do moderních i klasických exteriérů. Moderní vzhled je zkombinován s rustikálními prvky. Z této série nabízíme na výběr celou řadu svítidel podle využití: závěsnou lampu, nástěnnou, stolní, stojící a také takzvanou lampu "street", čili pouliční s výškou více než 2 metry. Barevné provedení lampy je černá a čirá.

Venkovní závěsná lampa Limassol

Exteriérové ​​svítidla ze série LIMASSOL mají oblíbený vintage vzhled, který je univerzální a použitelný do jakéhokoliv exteriéru. Kvalitní provedení z kovu a skla zaručuje odolnost svítidel vůči nepříznivým vlivům vnějšího prostředí. Barva těla je v barvě zlaté patiny, stínítko je průhledné. V sérii nabízíme závěsnou a nástěnnou lampu..

Věříme, že jsme vás naším žebříčkem inspirovali, ale pokud hledáte i jiné venkovní svítidla, v našem e-shopu vám nabízíme stovky dalších zajímavých modelů. Přejeme vám krásné prosvětlené večery :-)

 

 

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies