Světlo do dětského pokoje, za které vám vaše dítě poděkuje

Nízké versus vysoké stropy
Jako hlavní světlo do dětského pokoje můžete zvolit například lustr. Ten doporučujeme hlavně v případě, když doma máte vysoké místnosti. Vaše ratolest může na svém stropě tak obdivovat letadélka, hvězdičky nebo třeba některé zvířátko.

Jsou vaše místnosti nižší? Potom vyberte některé ze stropních svítidel. Oblíbená jsou hlavně světla do dětského pokoje, která vypadají jako fotbalový míč. Pro holčičky, které neholdují fotbalu, zvolte raději růžové kytičky nebo motýlky. Budou mít větší radost.


Co s lampičkou ke stolu
Kroutí se váš školák každý večer u psacího stolu a snaží se vypracovat nudnou domácí úlohu? Bude potřebovat kvalitní osvětlení. Oči si v budoucnosti bude kazit u počítače až dost. Chraňte mu zrak teď, když je to ještě ve vašich silách.

Součástí světel do dětského pokoje je kvalitní lampička. Vyhledejte takovou, která vyzařují mírnější teplé světlo. Ty, které mají jasné svítící žárovku, odborníci ke stolu nedoporučují. Ulehčete vašemu dítěti ještě trochu život a pořiďte mu lampu s ohebným kloubovým ramenem. Lehce si tak nastav sklon světla, jaký pro svou práci právě potřebuje. A nezapomeňte. Pravák má mít lampičku na levé straně a levák zase na pravé.


Strach ze tmy? Ani náhodou
Pamatujete si ještě na ten strach, když jste byli malí? Otevřete oči a všude je jen tma. Ložnice rodičů je sice hned vedle, ale v téhle tmě se to zdá tak moc daleko. Nenechte tohle prožívat vaše dítě. Pořiďte mu světlo do dětského pokoje s pohybovým čidlem nebo svítidlo na noční stolek. Vždy když se probudí uprostřed té strašidelné tmy, okamžitě si rozsvítí. A to je pak cesta za rodiči do velké postele mnohem příjemnější.

Když začnou lidé vzpomínat na své dětství, dokonale vám popíší, jak vypadal plyšák, se kterým každou noc usínali, jak se jmenovala jejich nejmilejší knížka a s jakou stavebnicí si dokázali hrát hodiny. Nepodceňte výběr světel do dětského pokoje a vaše dítě bude třeba jednou vyprávět právě o nich.

 

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies