Rezidence RoSa – bydlení v luxusu, který si senioři mohou dovolit

201902271356090.141218-rosa-01m

Nějak dožít nebo se spokojit s ne moc přívětivými podmínkami místních domovů pro seniory – i tak je v Česku bohužel vnímáno stáří. Naštěstí existují smysluplné projekty, mezi které patří i Rezidence RoSa, jež se rozhodly život starým lidem maximálně zpříjemnit a dopřát jim luxus v podobě moderního zázemí šitého na míru jejich potřebám.

Bezpečnost, komfort a nadstandardní služby

Novodobý koncept seniorského bydlení se nachází v pražských Kobylisích a najdete v něm 108 samostatných nájemních bytů s bezbariérovými vstupy a výtahy. Součástí areálu, v němž se klade důraz především na bezpečnost, komfort a sociální kontakt, je také objekt s nepřetržitou asistenční službou, restaurace, kavárna, obchod a další prostory určené ke stmelování seniorů jako například knihovna nebo víceúčelový sál. K posilování sociálních kontaktů slouží také centrum, které nabízí pravidelné společenské, avšak nepovinné aktivity. Kromě toho mohou penzisté využívat i nadstandardní služby, ať už se jedná o kadeřnictví nebo lékaře.


V moderních bytech se snoubí design a funkčnost

Byty o velikostech 1+kk a 2+kk disponují samostatnou kuchyňkou, obývací částí a ložnicí a na první pohled vás zaujmou hlavně svým designem. Prosvětlený a pěkně zařízený interiér má k typické atmosféře domovu důchodců opravdu daleko. Naopak máte pocit, že jste se ocitli ve stylovém domově zútulněném veselými barvami a přírodními materiály. Za zmínku stojí i takové detaily jako osvětlení, které má v jednotlivých místnostech také designovou funkci. Některé byty mají dokonce zahrádku, terasu nebo lodžii, jiné zase splňují individuální nároky pro klienty na invalidním vozíku. Vždy jsou ale navrhovány především s ohledem na praktičnost a tak, aby se v nich penzisté cítili pohodlně a příjemně.


 

Měsíční nájem včetně energií a široké škály služeb se v Rezidenci RoSa pohybuje od 18.500 do 28.000 korun, což vzhledem k nadstandardnímu a kvalitnímu prostředí není nedosažitelným luxusem. Financování lze mnohdy řešit i s pomocí dětí, celoživotních úspor, případně pronájmem vlastního bydlení.







 

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies