Průvodce při nákupu dokonalé lampy

Stojací lampy Luxusní stojanové lampy

Padla vám do oka zrovna stojací lampa? Výborně. Při výběru si promyslete, kolik jí můžete obětovat místa ve svém interiéru. Velké lampy vypadají opravdu krásně a působí luxusní dojmem, ale pouze v případě, že okolo sebe mají dostatek prostoru. Velikost tedy máme. Teď se zaměříme na materiál. Rozhlédněte se po místnosti, kterou bude vaše nová lampa zdobit a osvětlovat. Jaké zde převládají prvky? Železné, dřevěné nebo plastové? Pátrejte po lampě ve stejném stylu. V případě, že si potrpíte na eleganci, neměla by vaší pozornosti uniknout naše nabídka svítidel Luxera, prohlédněte si například lampu ozdobenou křišťálem, je naprosto úchvatná. 

Stolní lampy 

Jestli vaše srdce i domácnost prahne po stolní lampě, platí při výběru podobné zásady jako v případě stojacích lamp. Tedy alespoň co týče materiálu. Teď si ovšem velmi pečlivě promyslete, kam svou stolní lampu umístíte. Bude vám zdobit krásnou komodu v obýváku, nebo vám poskytne světlo při večerním čtení v posteli? Myslete na své oči a pro čtení si pořiďte jedině takovou lampu, která vám zajistí dostatek potřebného světla. Když bude mít ještě nastavitelný krček, vyhráli jste. 
 
Jestli pro vás stolní lampa představuje pouze zdroj intimního osvětleníi, trochu se odvažte. Máte rádi třeba designové a nevšední bytové doplňky? Prohlédněte si svítidlo ve tvaru kostky. Mimo jeho originální vzhled vás potěší i velmi příjemná cena. 
 

Nástěnné lampy 

V našem výčtu nemůžeme zapomenout ani na nástěnné lampy. Jejich hlavní výhoda se skrývá ve velké úspoře místa a praktičnosti. Potvrdí vám to každá hospodyně, která pravidelně utírá prach. Opět kalkulujte s tím, co bude lampa osvětlovat a jaké jsou ostatní prvky v místnosti. Měla by tam skvěle zapadnout. Pokud svou domácnost toužíte pozvednout o úroveň výše, pomůže vám v tom nástěnné svítidlo s křišťálem. Zaručeně zaujme každého člena rodiny i všechny návštěvy.
 
Nezapomeňte také zohlednit tvar lampy. Hranaté prvky působí velmi moderním a mladistvým dojmem, ale v domácnosti plné dětí to není zrovna šťastná volba. Oblé křivky vytváří klidný a útulný domov. Teď už se ve světě lamp neztratíte, můžete se směle pustit do hledání té pravé. Začněte třeba svítidly Luxera, to je jednoznačně sázka na jistotu. 
 

 Přečtěte si také:

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies