Kancelářská a průmyslová svítidla

Nevyhovující kancelářská, jakož i průmyslová svítidla mají často za následek zhoršené vidění, bolesti hlavy a z toho vyplývající podrážděnost, snížení pracovní motivace a v konečném důsledku i snížení pracovního výkonu zaměstnanců. Každý zaměstnavatel by měl proto myslet i na své zaměstnance a měl by jim dopřát takové pracovní prostředí, které bude jejich pracovní výkon maximalizovat. Jednou z podmínek je přitom zajistit adekvátní osvětlení, přičemž při jeho výběru je vhodné postupovat od svítidel, které představují hlavní a následně i doplňkové osvětlení..

Pod hlavním osvětlením máme na mysli přisadené kancelářská a průmyslová svítidla, závěsná kancelářská a průmyslová svítidla, bodová kancelářská a průmyslová svítidla, kolejnicové systémy, podlahová kancelářská a průmyslová svítidla nebo zvonové průmyslové svítidla či reflektorová svítidla. Na druhé straně za doplňkové osvětlení můžeme považovat pracovní stolní lampy nebo klipové stolní lampy, které umožní každému zaměstnanci pracovat při takové intenzitě světla, jakou v dané chvíli potřebuje.

V dnešní době je rovněž výhodou, že kromě tvaru svítidla, jeho rozměrů a barevného provedení se můžeme rozhodovat i v závislosti od energetické náročnosti svítidla, respektive světelného zdroje. Svítidla můžou mít v sobě integrované LED zdroje přímo výrobcem (LED kancelářské a průmyslové svítidla) anebo jestli svítidlo integrovaný LED zdroj nemá, ve většině případů je už dnes možné do svítidla dokoupit samostatně prodávané LED žárovky, které se liší druhem patice, barvou světla, výkonem, či spotřebou elektrické energie, která je však několikanásobně nižší jako u ostatních dosud používaných žárovkách, zářivkách či výbojkách včetně těch úsporných.

Při výběru vhodného typu svítidla je přitom zapotřebí brát do úvahy například velikost místnosti, rozmístnění pracovních stolů, intenzitu denního světla v místnosti, druh práce, která se má v místnosti vykonávat, energetická náročnost vybraných světelných zdrojů, atd.
V našem internetovém obchodě www.profisvitidla.cz si můžete vybrat ze všech výše uvedených svítidel a LED žárovek, které jsou rozmístněné do jednotlivých kategorií a podkategorií. Pro ještě větší výběr nejen kancelářských a průmyslových svítidel jsme na stránky našeho internetového obchodu umístnili i on-line katalogy, které si můžete prolistovat z pohodlí Vašeho domova.

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies