Buďte na Vánoce originální!

Docházejí vám už nápady, čím obdarovat na Vánoce své blízké? Buďte letos originální a darujte jim stylové svítidlo přesně podle jejich vkusu. Nabízíme vám několik tipů.

Hitem jsou LED stropnice s dálkovým ovládáním

Víte, že stropní svítidla s dálkovým ovládáním jsou v současnosti mimořádně oblíbeným typem osvětlení? Nabízejí efektivní osvětlení a šetření prostoru a díky moderní LED technologii také úsporu energie. Pomocí ovladače si navolíte intenzitu světla (stmívání) a teplotu světla (studenou či teplou). Všechno si nastavíte podle potřeby. Například si nastavíte kombinaci barvy a intenzity světla pro práci na počítači, čtení knihy nebo večerní relax u televize.

Stropní LED svítidlo s dálkovým ovládáním Nurria

Darujte praktická orientační svítidla

Užitečný pomocník do každé domácnosti za málo peněz! Díky orientačním svítidlům po setmění efektivně osvětlíte schodiště či jiné potřebné prostory. Poskytnou vám dostatek světla pro bezpečný pohyb v prostoru. Můžete si vybrat orientační svítidla zápustná, přisazená či svítidla do zásuvky. V nabídce jsou různé typy i barevné kombinace i modely se senzorem i bez senzoru.

Orientační LED svítidla

Stylovým lustrem nic nezkazíte

Zajímavý lustr přinese do každého interiéru nezaměnitelnou atmosféru. Je ideálním doplňkem zejména do obývacího pokoje nebo do jiného většího prostoru, kde naplno vynikne jeho výjimečnost. Při vybírání svítidla myslete na to, pro koho je určeno, a podle toho zvolte styl jeho provedení: ať už designový lustr do moderních interiérů nebo rustikální pro milovníky klasiky. V současnosti je velmi trendy takzvaný skandinávský resp. severský styl, který se vyznačuje jednoduchým nadčasovým provedením, čistými liniemi, je variabilní a vhodný do jakéhokoliv interiéru.

Závěsná designová LED lampa Passo 

Vánoce ve stylu Tiffany

Darovat vitrážovou lampu znamená darovat kousek historie, snové fantazie a lidského umu. Vitrážové lampy zkrášlují naše příbytky již od konce 19. století, kdy Louis Tiffany přišel s technikou vitrážování a vznikla kultovní Tiffany lampa - charakteristická neprůhledným mozaikovým sklem, které prostřednictvím světla ožívá a přináší okouzlující hru barevných skel. Tato nadčasová lampa je vhodná do moderních i klasických interiérů a navozuje příjemnou atmosféru a harmonii. Vybrat si můžete z různých vzorů a typů, ať už hledáte závěsný lustr, nástěnné svítidlo, stropní svítidlo, nebo stolní či stojací lampu.

Vitrážová stolní lampa Tiffany

Sváteční čas s nádechem luxusu

Křišťálová svítidla nikdy nevyjdou z módy. Jde o lety ověřený doplněk do interiéru. I dnes jsou považovány za symbol jedinečnosti a luxusu. Velké křišťálové lustry mají vyšší intenzitu svícení, a proto jsou vhodné na osvětlení větších místností nebo prostorů s vysokým stropem. Jejich lesk se bude krásně vyjímat především v obytných prostorech, halách nebo moderních jídelnách. V případě omezeného prostoru či nižšího stropu jsou ideální stropní křišťálové lustry. Díky široké škále různých modelů lze křišťálová svítidla přizpůsobit skutečně každému interiéru.

Designový křišťálový lustr Granada

 

Věříme, že vás naše tipy na originální vánoční dárek inspirovaly. Jako bonus vám nyní přibalíme ke každému nákupu dárek zdarma.

Přejeme vám krásné a rozzářené Vánoce :-).

 <<< předchozí článek      zpěť na všechny články     nasledující článek >>> 

 

Príjem objednávok a doručovanie medzi sviatkami

X
Platobne metody
Nastavení cookies